Všechny kategorie

SKINARMA Shiro batoh, Black

Designový batoh, černý, objem 18 l, přihrádka na notebook až 14", přední a boční kapsy, polstrovaná záda další informace
Vaše cena: 3 999 Kč
Značka:SKINARMA
Kód8886461241723
DostupnostSkladem
Nejprve zvolte variantu
Představujeme Vám SKINARMA Shiro batoh – vašeho nového, nepostradatelného společníka pro každodenní dobrodružství. Ať už se vydáváte do práce, školy nebo na procházku městem, Shiro batoh je navržen tak, aby splnil všechny vaše potřeby s nadčasovým stylem a neuvěřitelnou pohodlností.


Tento batoh přichází s polstrovanými zády a tvarovanými popruhy, které zajišťují maximální komfort i během těch nejdelších dní. Už žádné bolesti zad nebo nepříjemné zarývání popruhů do ramen! Díky předním přídavným kapsám, bočním kapsám a speciálnímu prostoru pro laptop až do velikosti 14" budete mít své nezbytnosti vždy po ruce a bezpečně uložené. S kapacitou 18 litrů se snadno stane vaším jediným batohem na všechny příležitosti.


Nenechte se již dále omezovat batohem, který nevyhovuje vašemu životnímu stylu. SKINARMA Shiro je zde, aby vám umožnil žít plnohodnotně a s lehkostí. Nejenže vám poskytne prostor a pohodlí, ale také dodá šmrnc ke každému vašemu outfitu.


5 benefitů produktu:
1. Maximální pohodlí: Polstrovaná záda a tvarované popruhy zajišťují celodenní komfort bez ohledu na to, kolik váhy nesete.
2. Perfektní organizace: Díky předním přídavným kapsám, bočním kapsám a prostoru pro laptop máte všechny své nezbytnosti vždy při ruce a bezpečně uložené.
3. Ideální velikost pro každodenní použití: S kapacitou 18 litrů je dostatečně prostorný pro vaše potřeby.
4. Stylový a funkční design: Minimalistický design se snoubí s prvotřídní funkcionalitou, čímž vám batoh SKINARMA Shiro zaručuje, že budete vypadat skvěle a zároveň si udržíte pořádek ve svých věcech.
5. Univerzální použití: Ideální pro školu, práci, cestování nebo každodenní vycházky – tento batoh vás nikdy nenechá v štychu a přizpůsobí se jakékoliv příležitosti.
Technické parametry
Barva
černá
Výška produktu
440 mm
Šířka produktu
350 mm
Hloubka produktu
190 mm
Hmotnost produktu
1,14 kg
Šířka krabice
350 mm
Výška krabice
440 mm
Hloubka krabice
190 mm
Hmotnost krabice s produktem
1,25 kg