Všechny kategorie

Duux DXCH08 Threesixty 2 SMART White

Horkovzdušný ventilátor Duux Threesixty 2 Smart Fan + Heater, je topné těleso + ventilátor 2v1 o příkonu až 1800 W, regulace vytápění, 2 rychlosti… další informace
Vaše cena: 2 799 Kč
Značka:Duux
Kód8716164992861
DostupnostSkladem
Nejprve zvolte variantu
Duux Threesixty 2 White
Duux Threesixty 2 chytrý 360° horkovzdušný ventilátor
Kompaktní horkovzdušný ventilátor v jedinečném, elegantním designu s výkonem až 1800 W, díky čemuž je výkonnější, než byste čekali. Díky vestavěnému ventilátoru urychluje Threesixty 2 proces vytápění v každé místnosti až do 30 m2 a zahřeje ji dvakrát rychleji než konvenční topidla. S bezplatnou aplikací Duux je ovládání praktického horkovzdušného ventilátoru Threesixty 2 hračkou.
Horkovzdušný ventilátor Duux Threesixty 2 je nejen praktickým pomocníkem, je také elegantním doplňkem do jakéhokoli interiéru, a to díky matnému povrchu a minimalistickému ovládání na přední straně. Další výhodou jsou jeho rozměry. S průměrem pouhých 22 cm nezabere Threesixty 2 zbytečně moc místa.
Efektivní vytápění ve všech směrech
Se 3 úrovněmi vytápění (max. 1800 W), 2 úrovněmi ventilace (eco a boost) a s rovnoměrným rozložením tepla díky výstupu vzduchu v 360° je horkovzdušný ventilátor Threesixty 2 ideálním pomocníkem. V režimu boost dokáže vytopit místnost o velikosti 30 m2 dvakrát rychleji než konvenční topidla, a to díky účinnému topnému tělesu PTC.


Bezpečnost především
Horkovzdušný ventilátor Duux Threesixty 2 je vybaven bezpečnostním vypínačem v případě převrácení, ochranou proti přehřátí a bezpečnostním spínačem na spodní straně, aby nemohlo dojít k náhodnému zapnutí.


Jednoduše pod kontrolou
Ovládání Duux Threesixty 2 je velmi snadné. Lze použít tlačítka na zařízení nebo si stáhnout bezplatnou aplikaci Duux (dostupná v App Store a Google play) a ovládat tak ventilátor ze svého oblíbeného křesla. Pomocí aplikace můžete nastavit teplotu mezi 22-30 °C, časovač nebo nastavit týdenní rozvrh vytápění. LED indikátory zobrazují, která nastavení jsou aktivní.


Specifikace:
Horkovzdušný ventilátor 2v1.
Příkon 1800 W.
Keramické topné těleso PTC.
3 stupně regulace teploty.
2 rychlosti ventilátoru (Eco & Boost).
Vhodný do místnosti o velikosti 30 m2.
Rovnoměrné rozložení tepla ve 360°.
Nastavitelná teplota 22-30 °C (lze nastavit pouze pomocí aplikace).
Ovládací panel.
LED indikátory.
Ochrana proti přehřátí.
Bezpečnostní vypínač v případě převrácení.
Hlučnost max. 46 dBA.
WiFi 2.4 GHz.
Bezplatná aplikace Duux (dostupná v App Store a Google Play Store).
Umístění na podlahu.
Elegantní design.
Barva bílá, matný povrch.
Rozměry: 22x22x29,5 cm.
Váha: 2,25 kg.