Všechny kategorie

Moderní technologie poháněné kouzly

Přenosný gramofon Revolution GO

Každý správný čaroděj má ve své sbírce magických artefaktů kromě kouzelnických klobouků a křišťálových koulí někde schovaný i gramofon. Kvalitní gramce totiž vykouzlí daleko více než jen úsměv na tváři. Že ho ještě nemáte? Nevadí, máme pro vás zaručeně čarovný tip – na baterii a s možností streamovat hudbu pomocí Bluetooth kamkoliv se vám zamane! 

Myslíte si, že jsou gramofony už dávno za zenitem? Omyl! Jsou zpátky v akci a kouzelnější než kdy předtím. 

Čarokrásný poslech? Jedině s gramofonem

V dnešní době diktují tempo ve světě hudby úplně nové požadavky. Bezdrátové připojení, snadná přenosnost, možnost streamování a další nevídané kejkle jsou úplným základem. Mohlo by se tak zdát, že tyto přehrávače už nemají šanci. Opravdový milovník hudby ale na gramofon stále nedá dopustit.

Gramofon
Nestárnoucí klasika s inovovanými funkcemi – např. možností streamovat desku do externího reproduktoru či sluchátek. 

Proč? 

Nemusíte být žádný kouzelník, abyste si naplno užili naprosto úžasný hudební zážitek a magickou atmosféru, kterou zvládne navodit opravdu jen kvalitní gramofon. Kromě nenapodobitelného zvuku nesmíme zapomínat na celý proces. Kouzlo totiž začíná už při samotném vložení oblíbené desky na své místo. 

A co když vám povíme, že gramcům stále neodzvonilo? No ano, gramofony jsou zpátky v módě a těší se stále větší oblibě.

Za celým kouzlem stojí světová značka

Mají v nové vlně popularity prsty nějaké nekalé čáry? Vůbec ne. Za úspěchem stojí Victrola, renomovaný výrobce gramofonů z Ameriky. V oblasti hudby svými produkty těší jak kouzelníky, tak i obyčejné smrtelníky už od roku 1906 a ve své dlouholeté tradici pokračuje i nadále. 

Čemu Victrola vděčí za svůj úspěch? Určitě obrovské vynalézavosti a schopností vyhovět potřebám svých zákazníků. Těžko uvěřit, že se v tom neskrývají nějaké ty kejkle, že? K tomu se ale ještě dostaneme. Jak stojí v mottu, Victrola zkrátka kombinuje to nejlepší z obou světů – sofistikovanost včerejška a moderní technologie zítřka. Není tak divu, že si našla oblibu i mezi mladými čarodějkami a černokněžníky po celém světě.

První a unikátní, to je Victrola Revolution GO!

Moderní gramofony s bohatým výběrem designů, snadným ovládáním a perfektní kvalitou zvuku má Victrola na trhu už nějaký ten rok. Pokud stále očekáváte čarovný zvrat, tak vás konečně potěšíme. 

Představujeme vám Revolution GOprvní přenosný gramofon na světě!

Gramofón

S popruhem, který něco vydrží - Victrola Revolution GO 

 

Tato všestranná revoluční novinka už v současnosti drží celou řadu ocenění. Zaslouženě. Jestli vás tento opravdu originální magický kousek nadchl už teď, tak teprve počkejte, až si ho do do detailu rozebereme.

Nerušený poslech díky náloži magických vychytávek

Obyčejný? Ani náhodou. Magický? Nepochybně. Nový moderní kabát podtrhuje naprosto kouzelnou kvalitu zvuku. Užijte si plnohodnotný analogový zážitek zbavený všech typických neduhů, jako je praskání a přeskakování. 

Revolution GO je navíc naprosto multifunkční. Ovládání je jednoduché a intuitivní. Zvládnete ho i obyčejným mávnutím hůlky. Gramec dále napájí vlastní vestavěná baterka s výdrží až 12 hodin. To by bez kouzel taky nešlo. 

Hudbu si můžete naplno vychutnat v integrovaném reproduktoru, ve sluchátkách, nebo kdekoliv jinde. Tentokrát za tím nestojí magie, ale podpora streamování přes Bluetooth do externího reproduktoru nebo sluchátek.  V dnešní době naprostá nutnost.

Jaké další magické triky rozhodně nesmí chybět?

  • Pohyblivá magnetická přenoska z dílny Audio Technica.
  • Odnímatelný protiprachový kryt s antivibrační technologií.
  • Skládací rukojeť i odnímatelný popruh přes rameno.

Chcete si ho pořádně prohlédnout? Doporučujeme video, které vás s tímto kouzelným kouskem skvěle seznámí! 

gramofon

Přenosný hudební kouzelník

Moderní, všestranný a naprosto kouzelný

Největší čarovnou vychytávkou je ale samozřejmě možnost libovolného přenášení. Nemusíte se lopotit s žádnými složitými zaklínadly. Stačí přehodit přes rameno a můžete vyrazit. Poslouchejte oblíbené vinyly všude a při každé příležitosti – ať už při procvičování kouzel nebo vaření lektvarů. Desku přitom nemusíte poslouchat ,,pouze” z gramce. Streamování do externího reproduktoru nebo sluchátek zaručuje poslech podle vašich preferencí. 

Revolution GO je u nás zatím dostupný pouze ve stylové černé barvě. Skvěle se tak hodí ke každému kouzelnickému hábitu. Pokud byste stáli o jinou barvu, mrkněte na náš e-shop a jiné modely této značky.