Všechny kategorie

NAIPO Oyeet Nex Pro Masážní pistole červená

Masážní pistole, 8 masážních hlavic, pro celé tělo, 4 úrovně intenzity, přenosná, výdrž 4-6 hodin, 630 g, barva červená. další informace
Vaše cena: 4 599 Kč
Značka:Naipo
Kód712376778352
DostupnostSkladem
Nejprve zvolte variantu
Naipo Oyeet NEX Pro

Hloubková regenerace svalů, kdykoli a kdekoli
Profesionální regenerace svalů na cestách
Maximalizujte dobu regenerace svalů pomocí nejžádanější masážní pistole OYeet NEX Pro. Je spolehlivá, přenosná a silná. Dopřejte si terapii hloubkovou masáží kdykoli a kdekoli ji potřebujete.


Rovnováha mezi rychlostí, hloubkou a silou
Naipo Oeet NEX Pro nabízí dokonalou rovnováhu mezi třemi hlavními složkami, které definují skutečnou masážní pistoli. Díky přiměřené síle a rychlosti až 3 500 otáček za minutu poskytne NEX Pro každému uživateli okamžitou masáž hlubokých tkání. Po každém použití se vám zaručeně uleví.


100 % kov, 100 % spolehlivost
Masážní pistole OYeet NEX Pro je vybavena dvojitou kovovou hřídelí, která vydrží silný kroutící moment a má delší životnost než jiné masážní pistole.


Hluboká masáž svalů
Technologie NEXPower dosahuje o 30 % hlouběji do svalů ve srovnání s průměrnými masážními pistolemi. Je doplněna kalibrovanými 4 rychlostními režimy v rozmezí 1600-3500 ot/min. Každý z nich přináší individuální terapeutické výhody pro tělo podle potřeb uživatele.


Kompaktní, ale silná
Masážní pistole NEX Pro nabízí praktickou rovnováhu mezi výkonem a velikostí. Je lehká a pohodlně se drží, což znamená, že nepotřebujete někoho, kdo by vám pomáhal.


30 dní nepřerušeného výkonu
Díky až 240 minutám nepřetržitého provozu nabízí masážní pistole NEX Pro nepřetržitý výkon bez snížení výkonnosti. Součástí je nabíjecím kabelem USB a nabíjecí stojánek.


Použití na celé tělo
Naipo Oyeet NEX Pro je dodávána s 8 odnímatelnými masážními hlavicemi a poutkem k pouzdru. Ať už se jedná o ztuhlý krk nebo po bolavá chodidla, najdete zde správnou masážní hlavici a řešení, která jsou vhodná pro většinu běžných bolestí svalů po fyzické aktivitě.


Specifikace:
8 masážních hlavic.
Pro celé tělo.
4 úrovně intenzity.
Rozsah otáček 1600-3500 ot./min.
Přenosná.
4x1600 mAh baterie.
Výdrž 4-6 hodin.
Nabíjecí cyklus 4-6 hodin.
Nabíjecí stojánek.
USB to DC kabel.
Praktické pouzdro.
Prodlužovací poutko k pouzdru.
Váha 630 g.
Technické parametry
Typ zařízení
masážní pistole