Všechny kategorie

SMARTWARES SH8-90103 Smart Detektor kouře

Chytrý detektor kouře kompatibilní s operačními systémy iOS a Android. další informace
Vaše cena: 959 Kč
Značka:Smartwares
Kód8711658430850
DostupnostSkladem
Nejprve zvolte variantu
Jednejte včas, když dojde k požáru, díky chytrému detektoru kouře Smartwares SH8-90103, který se snadno instaluje. Hlasitý 85 dB alarm umožňuje předcházet život ohrožujícím situacím.
Bezdrátový detektor lze pomocí bezplatné aplikace HomeWizard Link spárovat s operačními systémy iOS a Android. Veškerá upozornění tedy budete mít ihned k dispozici ve vašem smartphonu. Aplikace může také například informovat vaše předem definované nouzové kontakty. Proces instalace aplikace je velice snadný. Aplikace vás provede všemi jednoduchými kroky, takže můžete detektor kouře připojit během okamžiku a ovládat jej pomocí smartphonu.


Detektor kouře vás alarmem včas varuje, abyste mohli rychle reagovat. Maximální životnost detektoru je 10 let a baterii je doporučeno vyměnit po 3 letech. Detektor vás na nutnost výměny baterie upozorní.



Bezpečnost především.
Smartwares považuje vaše soukromí za důležité. Proto uchováváme vaše data v bezpečí tím, že používáme pouze šifrovaná soukromá připojení. Naše servery sídlí v Evropě a jsou naše vlastní, takže je můžeme udržovat v bezpečí. Smartwares respektuje vaše soukromí a data, takže můžete naše produkty používat bezpečně. Dodržujeme všechny evropské zákony.


Baterie je součástí balení.
Technické parametry
Výška produktu
36,7 mm
Šířka produktu
120 mm
Hloubka produktu
120 mm
Hmotnost produktu
0,098 kg
Šířka krabice
145 mm
Výška krabice
150 mm
Hloubka krabice
65 mm
Hmotnost krabice s produktem
0,2455 kg