Všechny kategorie

Soutěž o gramofon Victrola

Vyfoťte se stylově s gramofonem Victrola a druhý vyhrajte jako dárek (třeba) pro mámu

Přehrávání vinylových desek nikdy neztratilo své kouzlo. Legendární značka Victrola baví své zákazníky již od roku 1906. Překonala čas, ustála vývoj technologií a dodnes vyrábí prvotřídní přehrávače. Možná se chystáte k nákupu nového gramofonu právě jejich výroby. Zákazníci, kteří si koupí model VTA-72 Eastwood s námi teď mohou soutěžit o hnědý VTA-270B.

Značka, která sahá k samotnému vynálezu gramofonu

Že Victrolu neznáte? Pak jste si o gramofonech pravděpodobně ještě mnoho nezjišťovali. Gramofon a gramofonovou desku v podobě, jaká nám je dnes známá, má na svědomí Emile Berliner, americký vynálezce židovského původu. Patent získal roku 1887 a později ho prodal společnosti Victor Talking Machine Company (později RCA), z níž se postupem času stala právě Victrola. Píše se o tom i na Wikipedii, mrkněte

Za dobrý peníz hóóódně muziky - Victrola VTA-72 Eastwood

Retro vzhled je skloubený s moderními technologiemi a hraje tak, že vaše ucho potěší a sousedy možná rozzlobí. Zabudované reproduktory Victrola Eastwood jsou totiž vážně kvalitní. Vinyly přehrává se stejnou jistotou jako další hudební formáty. Díky Bluetooth IN & OUT vše streamuje – takže desky můžete poslouchat ze sluchátek, stejně jako si do gramce posílat k přehrání jakoukoliv hudbu z mobilu nebo jiných zařízení. 

 Victrola VTA-72 Eastwood – fešák, který ozdobí každý interiér

Tohoto fešáka, stejně jako další kousky od této světoznámé značky dovážíme do Česka právě my, NEOX GROUP. Koupit ho můžete v řadě obchodů, např. na

Koupíte si Eastwood? Soutěžte s námi o hnědý VTA-270-B!

Jestli je něco skutečné retro, je to model, který nabízíme jako výhru. Vypadá stylově, klasicky a přehraje gramofonové desky, stejně jako CD a dokonce i kazety. Přestože na to nevypadá, je to zároveň stroj moderní – dovoluje připojení přes Bluetooth, analogový rádiový tuner má elegantní LED podsvícení a nechybí mu připojení pro sluchátka, AUX, ani RCA výstup. 

Kombinace retro vzhledu a moderních technologií, to je VTA-270B!

Jak ho můžete získat? Je to jednoduché

Chceme vaši fotku s modelem Eastwood. Každý, kdo nám ji zašle do půlnoci 30.8. 2022 na e-mail marketing@neoxgroup.cz, se dostane do finálního slosování. Šťastlivce vybereme nejpozději 10. 9. 2022 a hnědý VTA-270-B mu zašleme. 

Užijte si nezapomenutelné hudební zážitky a vyhrajte další gramofon, kterým můžete potěšit své blízké! Těšíme se na všechny soutěžící!