Všechny kategorie

UGREEN voděodolná běžecká ledvinka s reflexními odrazkami a výstupem na sluchátka

Ledvinka na běhání, černá, voděodolná, s výstupem na sluchátka, s reflexními odrazkami, s dostatkem místa pro vaše nezbytnosti další informace
Běžná cena: 289 Kč Ušetříte: 90 Kč Vaše cena: 199 Kč
Značka:UGREEN
Kód6957303828180
DostupnostSkladem
Nejprve zvolte variantu
Představujeme vám revoluční doplněk, který vám změní způsob, jakým trávíte čas venku při sportu nebo jen při obyčejné procházce. UGREEN voděodolná běžecká ledvinka s reflexními odrazkami a s výstupem na sluchátka je to, co jste vždy potřebovali, ale možná jste o tom ještě nevěděli.


Máte rádi běhání, turistiku nebo jen procházky ve městě, ale zároveň vás nebaví nosit těžkou tašku nebo batoh? Toužíte po tom, mít při sobě všechny nezbytnosti, aniž byste cítili jejich těžkost? UGREEN ledvinka je tou správnou volbou pro vás. Díky svému elegantnímu designu a praktičnosti se stane vaším nezbytným společníkem.


Tato ledvinka je navržena tak, aby zapadla do každého sportovního outfitu a zároveň poskytovala bezkonkurenční pohodlí a praktičnost. Díky reflexním odrazkám budete dobře vidět i v noci, což je zásadní pro vaši bezpečnost. Navíc je vyrobena z voděodolného materiálu, což znamená, že vaše cennosti zůstanou v suchu i během nečekaných dešťových přeháněk.


Pohodlí je na prvním místě - ledvinka je navržena tak, aby se přizpůsobila tvaru vašeho těla a nezpůsobovala žádné odřeniny či nepohodlí, a to i při delším nošení. Kromě toho vám výstup na sluchátka umožní pohodlně poslouchat hudbu nebo podcasty bez nutnosti manipulovat s telefonem nebo jiným zařízením.


Není to jen ledvinka, je to vaše nová nezbytnost pro každou aktivitu venku.


Hlavní přesvědčivé benefity:
1. Bezpečnost: Reflexní odrazky zvyšují vaši viditelnost a bezpečnost v nočních hodinách.
2. Voděodolnost: Váš telefon, klíče a další cennosti zůstanou v suchu i při nečekaném dešti.
3. Pohodlí: Optimálně navržený pás zajišťuje pohodlné nošení bez jakéhokoli nepohodlí.
4. Praktičnost a dostatečný prostor: I přes své kompaktní rozměry nabízí dostatek místa pro všechny vaše nezbytnosti.
5. Snadný přístup k hudbě: Díky výstupu na sluchátka můžete běhat nebo jít na procházku, aniž byste museli vyndávat telefon nebo přehrávač hudby.
Technické parametry
Barva
černá
Výška produktu
100 mm
Šířka produktu
430 mm
Hloubka produktu
30 mm