Všechny kategorie

UNIQ Osta článkový ocelový řemínek pro Apple Watch 49/45/44/42 mm, Midnight (black)

Ocelový řemínek pro Apple Watch s nastavitelnými články s odolností proti poškrábání, promáčknutí a otiskům prstů. další informace
Vaše cena: 1 599 Kč
Značka:UNIQ
Kód8886463684634
DostupnostSkladem
Nejprve zvolte variantu
Vstupte do světa elegance a pohodlí s UNIQ Osta řemínkem pro Apple Watch. Tento dokonale navržený řemínek je jako stvořený pro ty, kteří hledají ideální kombinaci stylu a funkčnosti.
Vyrobený z prvotřídní nerezové oceli 304, tento řemínek představuje vrchol zpracovatelského umění. Jeho elegantní kartáčovaná povrchová úprava nejenže poskytuje skvělý vzhled, ale je odolná proti poškrábání, promáčknutí a otiskům prstů. To znamená, že Váš řemínek zůstane jako nový i po dlouhodobém nošení.
UNIQ Osta se vyznačuje rychloupínací sponou a samonastavitelnými články, které zajišťují, že dosáhnete dokonalého přizpůsobení Vašeho zápěstí bez potřeby jakýchkoliv nástrojů.
Ať už hledáte příslušenství pro každodenní nošení v práci nebo pro speciální příležitosti, tento řemínek Vás nikdy nezklame. S jeho sofistikovaným designem a vynikajícími funkcemi nastavuje nový standard mezi řemínky.


A teď 5 důvodů, proč si ho pořídit:
1.Luxusní design: prvotřídní nerezová ocel a elegantní kartáčovaná povrchová úprava dodávají tomuto řemínku sofistikovaný vzhled.
2.Perfektní přizpůsobení: s rychloupínací sponou a samonastavitelnými články získáte dokonalé přizpůsobení zápěstí bez potřeby nástrojů.
3.Odolnost proti poškrábání a otiskům prstů: řemínek je navržen tak, aby byl odolný proti poškrábání, promáčknutí a otiskům prstů.
4.Pohodlí především: díky svému lehkému a pohodlnému designu je tento řemínek ideální pro dlouhodobé nošení.
5.Univerzální použití: ať už potřebujete řemínek pro pracovní schůzky, večerní rande nebo městské dobrodružství, tento řemínek je vše, co potřebujete.


Specifikace:
Materiál: nerezová ocel.
Kompatibilita: Apple Watch 49/45/44/42 mm.
Technické parametry
Barva
černá
Výška produktu
190 mm
Šířka produktu
34,5 mm
Hloubka produktu
9 mm
Hmotnost produktu
0,0905 kg
Šířka krabice
82 mm
Výška krabice
210 mm
Hloubka krabice
25 mm
Hmotnost krabice s produktem
0,198 kg