Všechny kategorie

UNIQ Pixo Pro Smart Magnetic Stylus Pencil dotykové pero pro iPad, šedé

Dotykové pero pro iPad, šedé další informace
Vaše cena: 1 399 Kč
Značka:UNIQ
Kód8886463684771
DostupnostSkladem
Nejprve zvolte variantu
Představujeme UNIQ Pixo Pro Smart Magnetic Stylus pero na iPad s Bluetooth – Vašeho nového společníka pro digitální tvoření, který promění Váš iPad v mistrovské plátno. Pixo Pro je navržen pro umělce, designéry a každého, kdo miluje psát a kreslit s neuvěřitelnou přesností a plynulostí.
Nechte se unést intuitivním designem, který odráží Vaši kreativitu bez kompromisů. UNIQ Pixo Pro je více než jen stylus; je to most mezi Vaší inspirací a digitálním vyjádřením. Jeho bezkonkurenční citlivost na náklon a dotyk Vás vtáhne do Vašeho uměleckého díla, poskytne Vám kontrolu, kterou potřebujete, a umožní Vám překonat hranice Vaší fantazie.
S Pixo Pro nebudete muset přerušovat svůj tvořivý proces kvůli technickým překážkám. Připojení přes Bluetooth je bleskové a spolehlivé, což znamená, že Vaše nápady mohou proudit bez přerušení. A když jste hotovi, jednoduše přiložte Pixo Pro ke svému iPadu a nechte ho nabít bez starostí.


Proč právě Pixo Pro?
Přirozené psaní a kreslení: s vylepšenou citlivostí na náklon Pixo Pro poskytuje pohodlí a přesnost, které potřebujete pro dlouhé hodiny tvoření.
Nepřetržité tvoření: díky magnetickému bezdrátovému nabíjení a podpoře nabíjení typu C je Pixo Pro vždy připraven, když ho potřebujete.
Inteligentní interaktivita: rychlý přístup k domovské obrazovce a přepínání mezi aplikacemi díky Bluetooth připojení znamená, že Vaše práce je efektivnější než kdy dříve.
Přizpůsobitelný: s třemi vyměnitelnými hroty můžete snadno přejít od hrubé skici k detailnímu kreslení nebo pohodlnému psaní.
Chytré funkce: LED indikátor stavu baterie Vám nikdy nedovolí, abyste byli překvapeni vybitým stylusem, a automatické zapínání/vypínání šetří energii, když stylus není používán.


Specifikace:
Kapacita baterie: 130 mAh.
Vstup USB-C: 5V - 0,1A.
Nepřetržité používání: až 11 h.
Nabíjení pomocí USB-C a podpora magnetického nabíjení.
Doba magnetického nabíjení: 2-4 h.
Doba nabíjení typu C: 1,5 h.
Pro iPad / Pro / Air / Mini (modely vydané v roce 2018 (iOS 12.2) a pozdější).
Pohotovostní doba: 180 dní.
Funkce: Smart Palm Rejection.
Citlivost na náklon.


Obsah balení: Stylus Pixo Pro s obecným POM hrotem, psací kovový hrot, matný kreslící hrot, kabel USB-C (30 cm).
Technické parametry
Typ připojení
bluetooth
Barva
šedá
Výška produktu
190 mm
Šířka produktu
34,5 mm
Hloubka produktu
8 mm
Hmotnost produktu
0,013 kg
Šířka krabice
69 mm
Výška krabice
240 mm
Hloubka krabice
20 mm
Hmotnost krabice s produktem
0,064 kg