Všechny kategorie

UNIQ Volo držák na Apple Pencil Dark grey

Držák na Apple Pencil, šedý, tenký design, přesné uchycení, odolná konstrukce další informace
Vaše cena: 499 Kč
Značka:UNIQ
Kód8886463687307
DostupnostSkladem
Nejprve zvolte variantu
Představujeme UNIQ Volo – tenký a elegantní držák, který je nepostradatelným společníkem pro Vaši Apple Pencil. Vytvořený pro dokonalou harmonii s Vaším iPadem a jeho příslušenstvím.


UNIQ Volo držák byl pečlivě navržen pro lidi, kteří ocení jednoduchost, eleganci a funkčnost. Jeho ultra tenký design se dokonale hodí mezi Váš iPad a magnetické pouzdro, aniž by rušil jejich původní vzhled nebo funkce. A díky přesnému uchycení, které UNIQ Volo nabízí, bude Vaše Apple Pencil vždy chráněná a pevně připojená.


Přemýšlíte, zda je UNIQ Volo držák kompatibilní s Vaším příslušenstvím? Už nemusíte! Naše řešení je navrženo tak, aby bylo kompatibilní s Apple Magic Keyboard, Venno Magnetic Smart Keyboard Folio a dalšími magnetickými pouzdry pro iPad. Navíc je vyrobeno z odolné nerezové oceli, která zaručuje dlouhou životnost a trvalou kvalitu.


Proč právě UNIQ Volo?
1.Neuvěřitelně tenký design – UNIQ Volo je tak štíhlý, že ani neucítíte, že je připevněný k vašemu iPadu.
2.Perfektní uchycení – Přesné uchycení držáku zaručuje, že Vaše Apple Pencil bude vždy pevně držet na místě.
3.Odolná konstrukce – Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli.
4.Kompatibilita s příslušenstvím – UNIQ Volo se hodí ke všem populárním magnetickým pouzdrům a klávesnicím pro iPad, což z něj dělá univerzálního společníka.
5.Chytré nabíjení – UNIQ Volo nejen drží Vaši tužku na místě, ale také umožňuje její snadné nabíjení bez nutnosti vyndávání.


Udělejte si radost a zjednodušte si život s UNIQ Volo držákem pro Apple Pencil. Protože když je vaše Apple Pencil v bezpečí a nabitá, vy můžete být neustále kreativní a produktivní bez jakýchkoliv překážek.
Technické parametry
Barva
šedá
Výška produktu
169 mm
Šířka produktu
53 mm
Hloubka produktu
8 mm
Hmotnost produktu
0,0245 kg
Šířka krabice
80 mm
Výška krabice
218 mm
Hloubka krabice
20 mm
Hmotnost krabice s produktem
0,066 kg