Všechny kategorie

EarFun EH100 In-Ear Monitor sluchátka

In-Ear Monitor sluchátka EarFun EH100, stříbrná, s certifikací Hi-Res audio a frekvenční odezvou od 16 Hz do 40 kHz další informace
Vaše cena: 2 599 Kč
Značka:Earfun
Kód6974173980350
DostupnostSkladem
Nejprve zvolte variantu
Poslouchejte své oblíbené hity v nejvyšší kvalitě s pomocí sluchátek EarFun EH100. Tato sluchátka poskytují úchvatný zvuk s certifikací Hi-Res díky integrovaným dynamickým a armaturním měničům. Součástí balení jsou také extra vyměnitelné kroužky, které zvyšují intenzitu basů pro ještě lepší poslechový zážitek. Sluchátka navíc nabízí dlouhodobý komfort a s vyměnitelnými silikonovými koncovkami si je můžete upravit dle svých preferencí.
EarFun EH100 sluchátka jsou vybavena trojitým hybridním měničem, který kombinuje 10 mm biomembránu a 6,8 mm dynamické cívky s membránou z tekutých krystalů, což vytváří hladký a detailní zvuk. Díky vyvážené vysokofrekvenční armatuře sluchátka poskytují jemnou odezvu s vysokým rozlišením a podtóny, které dokonale oživí každou vaši oblíbenou píseň.
Nastavte si zvuk sluchátek EarFun EH100 podle svého vkusu. Sluchátka mají černé kroužky (nasazené ve výchozím nastavení), poskytující měkké basy, přirozené střední tóny a hladké výšky. K dispozici jsou také červené kroužky, které jsou součástí balení a nabízí živé basy a dodají vašim skladbám hloubku. Vyberte si variantu, která Vám nejlépe vyhovuje!
EarFun EH100 je certifikovaným Hi-Res Audio produktem, což znamená, že dokáže reprodukovat 3x více zvukových detailů než běžná sluchátka.
Užívejte si nepřekonatelné pohodlí s EarFun EH100 sluchátky. Tato sluchátka mají ergonomické tvarování, které umožňuje jejich nošení po delší dobu bez pocitu nepohodlí nebo únavy. Naprosto skvělý je způsob vedení kabelu, kdy si ho můžete obtočit kolem uší a tím Vám odpadne starost navíc.
Při výrobě sluchátek byla použita zinková slitina, CNC gravírování a ruční leštění, což vedlo k vytvoření prvotřídního výrobku. Postříbřený měděný vodič a pozlacený konektor navíc zajišťují odolnost a lepší přenos signálu.


Specifikace:
Model: EH100.
Konektor: 3,5 mm, pozlacený.
Délka kabelu: 1,3 m.
Frekvenční odezva: 16 Hz – 40 kHz.
Dynamické měniče: 10 mm & 6,8 mm.
Citlivost: 103 dB (při 1kHz).
Impedance: 16 Ohm.
Hmotnost jednoho sluchátka: 8,6 g.
Ergonomický design.
Hi-Res audio.
Kabel v Hi-Fi kvalitě.
Trysky pro ladění zvuku.


Obsah balení: sluchátka, úložné pouzdro, kabel (1,3 m), 5 x ušní koncovky (S, Mx2, L, 2L), 1 pár červených kroužků, návod k použití.
Technické parametry
Typ připojení
drátová
Typ sluchátek
do ucha (špunty)
Kmitočtový rozsah od
16 Hz
Kmitočtový rozsah do
40000 Hz
Impedance
16 Ohmů
Barva
stříbrná
Výška produktu
25 mm
Šířka produktu
18 mm
Hloubka produktu
15 mm
Hmotnost produktu
0,0172 kg
Šířka krabice
108 mm
Výška krabice
148 mm
Hloubka krabice
54 mm
Hmotnost krabice s produktem
0,188 kg